Αγοράστε τις νέες κάρτες ποδοσφαίρου Sorare 2024/2025 για ένα έπαθλο και μια μοναδική κάρτα Kylian Mbappé

Contenter Early Access ή Challenger Early Access, αν αυτά τα ονόματα δεν σας θυμίζουν κάτι, είναι επειδή δεν έχετε ανοίξει ακόμα λογαριασμό στο Sorare! Η πλατφόρμα φαντασίας που ειδικεύεται στο ποδόσφαιρο, το NBA και το MLB μόλις κυκλοφόρησε τις νέες ποδοσφαιρικές κάρτες για τη σεζόν 2024/2025. Κάθε φορά που αγοράζετε μια κάρτα, θα δικαιούστε ένα δώρο.

sorare news

1 αγορασμένη κάρτα = 1 έπαθλο

Είναι επίσημο, ο ιστότοπος φαντασίας μόλις κυκλοφόρησε τις νέες ποδοσφαιρικές κάρτες Sorare για τη σεζόν 2024/2025. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αρχίσετε να συλλέγετε τις κάρτες σας για την επόμενη σεζόν, ώστε να είστε έτοιμοι για την έναρξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Για να γιορτάσουμε την περίσταση, η εφαρμογή Sorare σας προσφέρει ένα δώρο για κάθε νέα κάρτα Early Access (περιορισμένης ή σπάνιας έκδοσης) που αγοράζεται σε δημοπρασία ή ως άμεση αγορά. Μεταξύ των δώρων, υπάρχει 95% πιθανότητα να κερδίσετε Essence, το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη δική σας κάρτα μόλις συγκεντρώσετε έναν συγκεκριμένο αριθμό. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο της κάρτας, τόσο υψηλότερη είναι η ανταμοιβή Essence.

Τέλος, το υπόλοιπο 5% πιθανότητας ανταμοιβής είναι αφιερωμένο στις νέες κάρτες ποδοσφαιρικής περιόδου. Πρόκειται για μια κάρτα παίκτη από το ίδιο πρωτάθλημα. Και δεν είναι μόνο αυτό: κάθε κάρτα που αγοράζετε στην Early Access σας δίνει το δικαίωμα να κερδίσετε μία από τις 3 μοναδικές κάρτες Kylian Mbappé! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου.

Διάρκεια της εκδήλωσης και νέο ημερολόγιο αγώνων

Κάθε φορά που κυκλοφορεί ένας νέος χάρτης ανά κατηγορία, έχετε 15 ημέρες για να επωφεληθείτε από την προσφορά με ανταμοιβή. Ακολουθούν αναλυτικά οι ημερομηνίες της εκδήλωσης Early Access:

  • Contender: από Τετάρτη 14 Ιουλίου έως Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
  • Challenger: από Δευτέρα 22 Ιουλίου έως Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024
  • Champion: από Τετάρτη 31 Ιουλίου έως Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024
affiliation planetsorare

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο σχετικά με τον χάρτη πορείας Sorare 2024, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές από τον Αύγουστο και μετά. Πρώτον, θα υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού με κάρτες In-Season (από την τρέχουσα σεζόν) και κάρτες Classic Season (από προηγούμενες σεζόν). Οι διαγωνισμοί In-Season θα ανταμείβονται με μετρητά, ενώ οι διαγωνισμοί Classic Season θα ανταμείβονται με κάρτες από την τρέχουσα σεζόν.

Το Sorare τροποποίησε επίσης τους διαγωνισμούς, καταργώντας τους CAP 220, 240 και 270 και αντικαθιστώντας τους με τους ακόλουθους διαγωνισμούς:

  • Bundesliga
  • Premier League
  • Liga
  • Champion
  • Challenger
  • Contender
  • U23

Θα σας ενημερώνουμε για τις επόμενες αλλαγές καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα ξεκινούν τον Αύγουστο.